This phantom sticky

Nazorg

Tepelhof tattoo

Herstel-tijd verschilt per persoon. Hou er rekening mee dat een tepelhof tattoo erg rood oogt direct na de behandeling. U krijgt na de behandeling nazorg-instructies op papier mee naar huis. Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst. De tattoo zal ongeveer tussen de 10% - 25 % vervagen binnen 5-30 dagen na de eerste behandeling. Dit kan gepaard gaan met wat schilfers of korstjes. Na deze afstotingsfase ziet de pigmentatie er  lichter uit. 

Na elke behandeling wordt op de aangedane huid  zalf aangebracht en wordt het afgedekt met folie. Het is dan aan u de taak om het thuis heel goed te verzorgen om huidirritaties en infecties te voorkomen. Dezelfde avond na de behandeling moet de folie er af gehaald worden en moet u de wond spoelen onder de douche. De tatoeage mag elke dag schoongespoeld worden onder de douche. Enige  vocht in de vorm van bloed of lymfevocht neemt na 2-3 dagen af. Bij sommige dames kan het echter wat langer duren.

De crème welke u meekrijgt van mij brengt u 2-3 maal daags aan. U mag niet aan korstjes en velletjes krabben, laat het vanzelf afvallen en herstellen. Het behandelende gebied kan gaan jeuken als het gaat vervellen. Breng de crème aan zolang er korstjes opzitten. Dit is gemiddeld 7-10 dagen.

Blijf u uit de zon. vermijd zwembad,  sauna en zonnebank.

Nacontrole en een eventuele nabehandeling zal na 6-8 weken plaatsvinden.