This phantom sticky

Epionce Peeling Systeem

Het Epionce peeling systeem is een combinatie van salicylzuur en salicine dat gewonnen wordt uit de wilgenschors en meer lipofiel en comedolytisch is dan andere traditionele glycolzuur en melkzuur peelings. Het Epionce peeling systeem kan tevens toegepast worden op de gevoelige en rijpere huid. In combinatie met appelzuur geeft deze behandeling een resultaat dat vergelijkbaar is met een Jessner peeling, maar dan veiliger en doeltreffender, met een minimale of geen down-time. 

Salicylzuur is een BHA (Beta Hydroxy Zuur) en afgeleid van aspirine. Het minimaliseert de verstopping van follikels omdat ze olie-oplosbaar zijn. Salicylzuur is in staat om het vuil op te tillen dat in de follikel aanwezig is en de celvernieuwing van de opperhuid te stimuleren. Dit zuur is ideaal voor de behandeling van acne, rosacea, hyperpigmentatie en veroudering. Het resulteert in fijnere poriën, een grotere zuiverheid van de huid, vermindering van roodheid en een verbetering van de huidstuctuur en acne uitbraken.

Het appelzuur is een groter molecuul dan glycolzuur of melkzuur, waardoor deze langzaam doordringt en erg doeltreffend is bij gevoelige huidtypes. In combinatie met salicylzuur kan appelzuur dieper doordringen dan glycolzuur of melkzuur en de celdeling stimuleren zonder extreme exfoliatie. Appelzuur vermindert probleembacteriën, bevordert de hydratatie en zuiverheid van de huid. Het stimuleert de basaalcellenlaag voor een anti-verouderingseffect.

Door het Epionce peeling systeem zal de huid verjongen en het herstelproces versnellen. U krijgt een gladdere, heldere en stralendere huid met minimale hersteltijd. Meteen na de behandeling kunt u terug naar uw dagelijkse routine.

content image

Het Epionce peeling systeem is uitermate geschikt voor het verminderen van acne, rosacea, hyperpigmentatie, onregelmatige structuur en helpt om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels  te verminderen. Het Epionce peeling systeem is een perfecte voorbereidende behandeling voor elke andere behandeling om daarvan extra diepgaande resultaten te krijgen. 

U kunt licht schilferen of vervellen, tot één week na de behandeling. Indien gewenst is het meestal gemakkelijk te verhelpen met de juiste verzorging en een lichte minerale make-up.

 Na één behandeling zijn al positieve veranderingen van de huid zichtbaar. Echter afhankelijk van het gewenste resultaat, kan een kuur behandeling nodig zijn. Deze behandeling wordt ingezet in combinatie met producten voor thuisgebruik.

Epionce

Behandeling 1x inclusief verzorgingsset

128,95

Epionce kuur

Kuurbehandeling 4x 

465,00