Acne behandeling

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van acne behandelingen.
Deze behandeling staat in het teken van het verminderen van actieve acne en het
verbeteren van de structuur van de huid zoals littekens die zijn ontstaan.

Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats waarin de acne wordt beoordeeld, daarna wordt er een behandelplan opgesteld. Acne kan nooit in 1 behandeling behandeld worden er zullen altijd meerder behandelingen nodig zijn. In sommige gevallen zoals bij zeer ernstige acne zullen wij u doorverwijzen naar de huisarts.

Er wordt gewerkt met producten speciaal voor de zeer onzuivere huid die een zuiverende, ontsteking remmende en herstellende werking hebben op de huid. 

  Acne en de zorgverzekering, bent u eventueel uitgebreid verzekerd en heeft u actieve acne dan kunt u een deel vergoed krijgen via uw zorgverzekering. Dit geld alleen voor actieve/ernstige acne, hou er rekening mee dat als na verloop van tijd de actieve acne is verbeterd of is verdwenen en er alleen nog onzuiverheden zijn, is het niet meer mogelijk om de behandeling te declareren. In het intake gesprek wordt met u besproken of u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding.

  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek.

  Acne behandeling

  Duur 45-60 minuten

  Fases in de behandeling: 

  Reinigen van de huid, peeling passend bij de huid, ledigen van pustels en comedonen van de huid staat centraal, speciaal masker, verzorgende crème

  58,50

  Acne behandeling Dr. Schrammek

  Duur 60 - 70 minuten

  Deze zeer diep reinigende behandeling van Dermatoloog Dr. Schrammek bestaat uit:

  Oppervlakte reiniging, super enzym peeling, ledigen van onzuiverheden zoals comedonen en pustels, super purifiant, kruidenpeeling met black cleansing masker, pure ampul, herstellende en ontsteking remmende verzorging.

  69,50